Venuria RPG
Otoz mozna gdzies na potworach rotworm dodac dla profesji knight jakas bron zeby mial latwiejszy start .
Moim zdnaiem jak zaczynalem grac knightem to trzeba se pierw bron ogarnac inna postacia . Ale to juz bylo by latwiejsze gdyby "GOD H3LPER" dodal na rotwormach quest na np "Steel axe" lub "Serpent sword" lub " Morning Star" . To tyle z mojej strony . Prosil bym o pozytywne komentarze / odpowiedzi .
Pozdrawiam
Kameleonek & Mow Mi Master
@@ DOWN ;3 ;3
Nom , bo sorc & drut stale trafiaja po 8-18 , Pall posiada spear (25atk) a knight glupie "an axe" "sabre" "mace"
Ostatnio edytowany przez kadorto (2012-06-22 16:44:41)
Sorki kvaku ale ja napisalem zeby dodac jakis quest a tu osoba skierowala takie pytanie , ja bym zeby dodac quest na jakis sword , axe , club zeby knight mial lepszy poczatek ;3
Zacząłem grać tu dzisiaj, knightem właśnie, jest trudno, ale z rotworma można łatwo wydropić sworda i mace, z dwarfa hatcheta, a tymi broniami i skillami 30+ można już bez problemu wbić ten 25 level, wziąść 5k z questa i kupić lepszą broń od ludzi, lub ją nawet dostać za darmo. Dlatego moim zdaniem nie trzeba nic poprawiać.
Chłopie. Knightem będziesz miał tyle kasy po 80-100 + lvl że to masakra. Trudny start, łatwa przyszła gra. Sorc/drut łatwy start, waste w przyszłości. Normalka.