Venuria RPG
Nick: Swain
Imie: Bartosz/Jakub
Ile czasu dziennie spędzasz na ots: server dopiero startuje takze jeszcze nie wiem, ale poki sa wakacje to kilka godzin dziennie, ciezko mi sprecyzowac liczbe godzin, ok. 3-8h.
Co zamieżam wnieść na serwer: chcialbym pomoc odnalesc sie ludziom na serverze ktorzy zaczynaja swoja przygode z Venuria-ots RPG, pomoc znalesc potrzebne expowiska, questy lub potworki z ktorych wypadaja upragnione przez nich przedmioty, poniewaz znam mape prawie w calosci.
Doświadczenie: Moge powiedziec tylko tyle, ze mialem posade Tutora oraz Senior Tutora na innym ots, o nazwie magic-ots, ktory juz od dawna (niestety) nie jest czynny. Moja wspolpraca z GM'ami ukladala sie bardzo pomyslnie, poniewaz bylo ich dwoch oraz obaj pracowali, wiec mieli nie wiele czasu na server. Kiedy mieli chwile czasu, poprawiali bugi, updatowali server oraz dodwali inne tereny. Natomiast nie mieli czasu na kontakt z graczami co wg. mnie jest bardzo wazne na serverach szczegolnie RPG. Mieli wlasna mape, ktora ja znalem bardzo dobrze, dzieki czemu moglem bez zadnych problemow pomagac nowym graczom odnalesc sie na mapie. Po tygodniu pracy jako Tutor, otrzymalem Senior Tutor'a ze wzgledu na moja pomocnosc i inicjatywe.
Prosze o pomyslne rozpatrzenie mojego podania, dziekuje.
Pozdrawiam, Swain.
Ja był bym na tak, jeśli byś napisał przykładowy poradnik jak dojść na dany resp. Na Venurii grałes, dlatego pewnie też masz minimapkę.
Skorzystaj z Tibia Map Viewera i obojętnego programu graficznego żeby zrobić ładny i przejrzysty poradnik jak dojść na wybrany resp z zaznaczonym co gdzie i jak mniej-więcej. Pokaże to Twoją chęć, zdolność do przekazywania wiedzy jak i cierpliwość do dziwnych zadań ; )