Venuria RPG
Server offline od dobrych kilku godz, brak jakiejkolwiek informacji od supportu. Mam nadzieje, ze nie bedzie kolejnej niespodzianki z resetem postaci. Krew mnie ku@%a zaleje
Mysle ze koniec venuri , dzis wiekszosc stalych graczy troche sie pobawila i odpuscila dalsza gre. Nie do pomyslenia jest fakt iz niektorzy gracze mieli niekonczace sie runy , dosc duzo bugow mapy . Mysle ze troche pracy nad mapa i dobrze rozreklamowana wersja moglabybyc dobra ze stalym expem x 3.
A widziales te runy? Czy slyszales?
Ja sam je miałem te runki z jednego z was xd i oddałem je dla jakiegoś zioma a questy ... szkoda gadać stawało się na questa i brało sie itemki za nimi np na ani/poi/demon oak/ noi parę questów można było by wu wymieniać XD
Witam was po długiej przerwie.
A więc czemu server jest offline Nie Wiem!
Jak bedzie Help3r to z nim o tym pogadam, konkurs rozstrzygniemy oraz włączymy server.
Przy okazji moglbym sie dowiedziec skad lub jak sie ta runa nazywała?
Czekajcie cierpliwie.
Ritus ta runa to bylo niekonczoce sie sd bardzo sie wkruiwalem ze ludzie dysponuja taka runa ale jakos to przebolalem i gralem ale najgorsze bylo to ze ten bug nie zostal znaleziony i jest dalej ,, 3ba go wyszukac i skasowac dodam ze ta runa znajduje sie w skrzynce i nie mozna jej wyciagnac tu mam screeana ktory koles dawal i szydzil z nas ze ma never end SD
http://imageshack.us/photo/my-images/213/44297348.png/
zjebany serwer ;s same bugi ;s dajcie spokoj ;>>>>>>>>
Ja gram fair, slyszalem o tych sd i radze dla supportu poki server jest offline pologowac sie na pierwsze 40 postaci z highscores, wykryc kto uzywal ta rune- oczywiscie wjebac im deleta (bug abuse), i usunac ta rune. Nie ma sensu resetowac wszyskich postaci, myśle nawet, że server nie przetrwał by kolejnego reseta. Po za tym mamy jeszcze konkurs do rozwiązania. Niech ktoś z supportu napisze jakie macie plany w zwiazku z tym serverem, co zrobicie z tym sd.